Haha jag är så jävla bäst

Vem klev i en apelsin med Gucci-klacka?



Det kunde vara vilken kändis som hellst, men jag tyckte det liknade Heidis tår haha och det va så rätt ;) Bäst jag är :D

Hon va påväg till Crown Bar i Hollywood, hennes livvakter höll tag om henne ordentligt :P


Kommentarer
Postat av: Daniela

hihi :) OH! jag vill inte att dom ska gifta sig. men nu har jag fattat att även om Spencer är en idiot så är Heidi lika dum som låter sig luras av en sån idiot och gifter sig med honom. så skit i dom två :( hahaha.. P.S hennes låtar kan vara bra, men bruden kan fan inte dansa..

2009-04-13 @ 15:05:12
URL: http://danielaa.bloggagratis.se
Postat av: Allt Om The Hills.

Hej!

Jag är ägarinnan av http://alltomthehills.blogg.se . Min stora passion är att blogga om ämnet jag brinner för och de är såklart the hills. Det finns ju en del the hills bloggar där ute, så då fick jag idén om att varför inte dra ihop något tillsammans? Då syftade jag på att de är ju synd om läsarna där ute missar allt de senaste gossip om gänget. Sen vet jag ju också att ibland kan de bli samma bilder etc men alla skriver vi ju på olika sätt! Så då fick jag denna underbara idé om att alla länkar till varandra i våra bloggar, alltså om man gör ett inlägg och lägger in en bild på bloggarna och länken under, om du förstår? Vi alla vinner ju på de, små som stora the hills bloggar, för vi alla får lite uppmärksamhet.

Låter de som en bra idé tro?



MVH

W.

2009-04-13 @ 22:29:44
URL: http://alltomthehills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0