Whitney på match

Här är när Whitney  va på Dodgers matchen igår. Hon fick kasta första "pitch"


"Vad en spännande dag! Jag kom precis hem från Dodgers spelet efter kasta ut den första pitchen (till min bror Ryan, som tog på sig rollen som Catcher).

Vi kom dit på 4:30 och vi blev eskorterade ut till fältet. En del av spelarna kom upp till mig att välkomna mig ... de var alla så söta.

Det var så häftigt att jag har en Dodgers fan hela mitt liv så det var verkligen speciellt att vara där med hela min familj. Min lillasyster Jade, min bror Ryan, min mamma, min pappa och min farfar alla var där för att stödja mig.

Allt som allt är jag ganska stolt över mig själv ... för någon som inte har spelat i flera år tror jag att jag gjorde ganska bra;)"




     

   

Kommentarer
Postat av: MissCM

sv: åh vad sånt är jobbigt! =/ jag hoppas verkligen att det ordnar sig mellan er. det är så tråkigt när sådant händer. jag hoppas på något sätt att du har rätt i att han är otrogen, för annars har du nog sårat honom som fan. oj, nu lät det där lite fel, men jag hoppas du förstår vad jag menar. jag hoppas ju såklart att han inte är det, men det är hemskt om du anklagar honom och han inte är det. :/ usch, jag hoppas verkligen att det ordnar sig för dig!

2009-05-20 @ 23:44:15
URL: http://misscm.blogg.se/
Postat av: sandra

gud va skönt:p

2009-05-21 @ 08:19:29
URL: http://fitnesswork.blogg.se/
Postat av: sandra

joo de är sant, godis är värre:p

2009-05-21 @ 08:19:56
URL: http://fitnesswork.blogg.se/
Postat av: Claudia

Shit vad hon är lik sin syster.

2009-05-21 @ 12:12:12
URL: http://claudiab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0