Stephanie Pratt

Jag vill fråga er vad ni tycker om Stephanie Pratt?
Tycker ni att hon är en schysst tjej?
Tycker ni att hon gör fel som är med Lauren när Spencer inte vill att hon ska va det?


Jag tycker hon verkar som en bra person, men sen när det med Doug hände så såg man ju hur jävla mycket hon ljög och det tyckte jag inte om särskillt mycket.

Berätta gärna vad ni tycker :)


Kommentarer
Postat av: Diana

jag tycker att hon är en fin person vad jag har sett från The Hills. Men som du säger så tyckte jag inte om när hon ljög för Lauren. Brody behandlar henne jätte dåligt tycker jag och Stephanie och Brody umgicks förut men sen vet jag inte direkt vad som hände mellan dem. Spencer är en egoistisk människa, den stora anledningen till att Lauren och Heidi blev osams var pga han. Han har knuffat bort alla heidi känner, dvs hennes familj och vänner m.m. Han behandlar inte ens sin egen syster bra. Han borde ta hand om sitt istället för att göra livet surt för alla han känner.

2008-12-29 @ 22:35:48
URL: http://propyn.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag håller med dig helt, Brody behandlar henne illa, vi har ju aldrig riktigt fått veta vad som hände där mellan dom.

Och jag är skit förbannad på Spencer för han har sabbat mellan Heidi och Lauren och Heidis familj och vänner.

Jag tycker iaf att Stephanie verkar som en bättre människa än sin bror iaf..

2008-12-29 @ 23:37:42
URL: http://mtvthehills.blogg.se/
Postat av: Diana

ja, hon är en bra person=)

Spencer gjorde en sak som var bra sista avsnittet på säsong 4 ( The Hills ) ska inte avslöja ngt för att du kanske inte har sett det avsnittet än=)

2008-12-29 @ 23:43:57
URL: http://propyn.blogg.se/
Postat av: Diana

ja, hon är en bra person=)

Spencer gjorde en sak som var bra sista avsnittet på säsong 4 ( The Hills ) ska inte avslöja ngt för att du kanske inte har sett det avsnittet än=)

2008-12-29 @ 23:43:58
URL: http://propyn.blogg.se/
Postat av: S

Stephanie verkar vara en väldigt fin person på insidan när man väl börjar känna henne! Tråkigt att hon har haft drogproblem, men hon verkar ha fixat allting och ser ut att må mycket bättre nu.

Men sjukt tråkigt att Brody alltid ska hålla på och kommentera och säger att hon inte är en pålitlig person. Han kanske dömmer henne ifrån hur hon var förr.. tror att de har träffat varandra innan, då Brody & Spencer var värsta homies innan.

Och tycker inte att det är fel av henne att vara med Lauren bara för att Spencer inte vill det. Visst, de är syskon trots allt. Men låt henne vara med Lauren ifall hon vill. Han bestämmer ju inte över henne och hennes liv och vilka hon ska umgås med m.m. Oj, vilken lång kommentar det blev, haha :P

2008-12-30 @ 00:42:55
URL: http://laurenconrad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0